Toplumsal uzlaşı, Bağımsız Türkiye-I

Büyük Ortadoğu projesi (BOP) kapsamında Dünyada ve Orta doğuda dengelerin her geçen gün değiştiği günümüzde, Orta doğu ve Türkiye üzerine oynanan oyunlarla sözde “stratejik ortak” aldatmacalarıyla sömürgecilik faaliyetlerini yürüten ABD ve AB ülkeleri;

Ortadoğu"da zengin petrol ve doğal gaz yataklarına sahip ülkeleri her türlü taktik ve ayak oyunlarıyla birbirine düşürerek, rollerini en iyi şekilde yürütmektedirler.

Yakın tarihe baktığımızda Irak"ta Kürt aşiret liderleri Barzani ve Talabani"yi, Türkiye"de ise Öcalan"ın başında bulunduğu terör örgütü PKK"yı İRAN" da ise PJAK adını alan terör örgütüne verdikleri silah mühimmat ve lojistik destek sağlayıp kışkırtan AB ve ABD"dir.

Yıllarca Suriye ve kuzey Irak"tan Türkiye Cumhuriyeti Devletine25 yıldır sürdürdükleri vur kaç taktikleri ile 40 bin sivil-Asker insanımızın canına, milyarlarca TL"nin heba olmasına sebep olmuşlardır.

ABD ve AB"nin güdüm ve himayesinde (Talabani, Barzani ve Öcalan) liderliğinde silahlandırılan Kürt guruplarına vaat edilen aslında, “Büyük Kürdistan”dır. Osmanlı devletini parçalayıp yıkılmasında rol alan batılı ülkeler, bu coğrafyadaki zengin yer altı ve yer üstü kaynaklardan yararlanmak adına bu kutsal topraklarda kurdurulan ve Müslümanlara kan kusturan terörist İsrail devletini güçlendirerek, sürekli kargaşa ve düşmanlıkların fitili ateşlenmiş, birbirine düşman kukla devlet ve yönetimlerle sömürü düzenine sahip olmuşlardır.

Saddam Hüseyin yönetimindeki Irak"ı kimyasal silah bahanesiyle işgal eden ABD ve AB müttefik devletleri, yüz binlerce Müslüman kadın çocuk yaşlı genç masum insanın ölümüne, bir o kadar da insanın evsiz barksız bırakılarak bir lokma ekmeğe muhtaç bırakılarak canilerin önlerine peşkeş çekilmişlerdir.

Kurdukları mahkemelerle Saddam Hüseyin idam edilmiş, yerine uşak Kürt liderden biri olan Celal Talabani Irak Devlet başkanlığına, Kuzey Irak ta ise Mesut Barzani başkanlığında kukla  “Kürdistan” özerk bölgesi hayata geçirilerek, Irak"ın bölünmesine ve yıllarca devam edecek bir iç savaşa yol açacak kapıyı aramışlardır.

ABD"nin yeni başkanı Barak Hüseyin Obama, Amerikan halkına seçim kampanyalarında verdiği söz üzerine, Irak"tan Asker çekme kararı aldığından, buradaki boşluğun doldurulması, güvenliğin sağlanması ve kukla devlet Kürdistan"ın rahatlaması için, PKK"nın Kuzey Irak"tan tasfiyesi söz konusu.

Yıllardır AB"ne üyelik şartlarını ve insan haklarını öne sürerek bir dizi anayasal değişikliğin gerçekleşmesiyle PKK"ya yaşam hakkı sağlanırken, ülkemizde PKK ve onun sivil uzantısı DTP ye verilen rol; Aslında varmış gibi gösterilen suni bir Kürt Sorunundan başka bir şey değildir.

Burada asıl amaç; Lozan da belirsiz kalan misak-ı milli sınırların önünü tıkamak, bin yıldır aynı toprakları paylaşan kız alıp kız veren, et tırnak olmuş hiç bir etnik sınıf ve fark gözetilmeyen ülkemizde, aynı inanca sahip Kürt ve Türkleri çatışma ortamına sürükleyerek Türkiye"nin gelişmesine ve büyümesine engel olmaktır…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR