TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Terme Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri Terme Belediyesi Kültür merkezinde düzenlenen imza töreni ile sona erdi. 

Belediye İş Sendikası ve Terme Belediyesi arasında 140 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, şube yönetimi ve belediye personellerinin katıldığı törenle imzalandı. 2 yıl geçerli olması öngörülen sözleşme kapsamında personellerin ücret ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı.

dsc-0197.JPG

"BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR"
Sözleşmeye imza atan Belediye İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza attıklarını söyledi. Sözleşmenin imzalanmasında Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Yiğit, “Bizler Terme Belediyesi işçileri olarak en iyi hizmeti güler yüzlü bir şekilde vermenin sorumluluğunu taşıyoruz. Sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

dsc-0184.JPG

"YÜKÜ BİRLİKTE OMUZLUYORUZ"
Törende konuşan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sözleşme ile tüm işçileri memnun etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Belediyenin başarılarında tüm çalışanların emeğinin olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, “İlçedeki çalışmalarda yükü birlikte taşıyor omuzluyor ve yürütüyoruz. Terme Belediyesi'nin hayata geçirdiği her projede emeğiniz var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.