TOPALOĞLU'NDAN KANDİL MESAJI

TOPALOĞLU'NDAN KANDİL MESAJI
19 Mayıs Belediye BaşkanI Osman Topaloğlu Mevlid Kandili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Topaloğlu Mevlid Kandiliyle ilgili yayımladığı mesajda;

“Bu gün âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın dünyaya gelişinin yıl dönümüdür. Sevgili Peygamber Efendimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. İslam, bir ahlak dini olarak insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir.

Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde mübarek geceleri birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmalıyız.

Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Başta 19 Mayıslı hemşehrilerim olmak üzere, tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutlar, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımısunarım ”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.