Topaloğlu'ndan esnaf ziyareti

Topaloğlu'ndan  esnaf ziyareti
Hafta içi hergün 08.00-12.00 arasında Başkanlık makamında vatandaşları ağırlayan ve sıkıntılarını birebir çözen Başkan Topaloğlu, öğleden sonra ve hafta sonları da esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.

İlçede bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediyenin yaptığı son çalışmaları anlatarak vatandaşların isteklerini dinledi ve notlar aldı. Topaloğlu, esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. 
Belediye Başkanı Topaloğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, 19 Mayıslı vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek " yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yapılan belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti birebir duymak güzel bir duygu. Günlük hayatı kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek için var gücümüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, asfalt ve kilit parke çalışmalarının çeşitli mahallelerde hızlı bir şekilde devam ettiğini, önümüzdeki günlerde doğalgaz çalışmalarının da başlayacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.