TOPALOĞLU KARİYER GÜNLERİNDE

TOPALOĞLU KARİYER GÜNLERİNDE
Topaloğlu Öğrencilerle “Kariyer Günlerinde” Buluştu

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu19 Mayıs Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri” programına katıldı. Topaloğlu, hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, öğrencilere gelecekteki kariyerleriyle ilgili bilgiler verdi.

19 Mayıs Anadolu Lisesinde gerçekleşen programa 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Osman Demirpençe, Okul Müdürü Şinasi Aksan ve öğrenciler katıldı.

                Programa konuşmacı olarak katılan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, söyleşi yaparak hayat tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. Öğrencilere kendi hayatından kesitler anlatarak öğüt veren Topaloğlu yaptığı konuşmasında, “‘Ne olmak istediğini karşısına hedef olarak koymuş bir ağabeyinizim. Hepinizi böyle bir hedefi olmalı. Mesleğinizi insani boyutunu düşünerek icra etmelisiniz. Akademik olarak mutlaka başarınız olacaktır. Şuan sizlerin aranızda matematiği başarılı olan arkadaşımız olabilir, sosyal bilimlerde başarılı olan arkadaşımız olabilir, görsel sanatlarda başarılı olan arkadaşımız olabilir. Hepimizin kendine göre üstün bir yönü vardır. Esas olan herkesin kendine göre o üstün yönünü alıp bir noktaya taşımasıdır.

Birçok arkadaşımızda günümüz teknolojisi telefonlar var. Bu telefonları ne kadar çok kullanıyorsanız kendi hafızanızı o kadar az kullanıyorsunuz demektir. Türk örf ve adetleri bilmelisiniz. En azından bir spor dalıyla uğraşmalısınız. Dinimizi çok iyi öğrenmelisiniz ve öğrenmeniz için de hiçbir cemaate de ihtiyacınız yok. Diyanet işleri başkanlığımız hepimize yeter.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.