TOPALOĞLU ERKEKLİK BELGELERİNİ DAĞITTI

TOPALOĞLU ERKEKLİK BELGELERİNİ DAĞITTI
19 Mayıs Belediyesi 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği sünnet şöleninde erkekliğe ilk adımı atan miniklere çeşitli hediyeler ve erkeklik belgeleri dağıttı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında yıl boyu düzenlediği etkinliklerle fark yaratan 19 Mayıs Belediyesi, düzenlediği sünnet şöleni ile ilçede yaklaşık 100 çocuğu sünnet ettiriyor.

19-mayis-ilce-2.JPG

Bafra Devlet hastanesinde uzman hekimler tarafından yapılan sünnet ile erkekliğe ilk adımı atan minikleri ziyaret eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, miniklere çeşitli hediyeler ve bu yıl ilk defa düzenlenen Erkeklik Belgelerini de dağıttı.Başkan Topaloğlu açıklamasında; ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal faaliyetlere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. Sünnet Şölenimiz de her kesime ulaşabileceğimiz bir etkinlik. Her yıl 100’e yakın çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz.

19-mayis-ilce-3.JPG

Bundan sonrada var olduğumuz süre içinde sünnet şölenlerimize devam edeceğiz. Çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde gençliğe hazırlamak istiyoruz. Çocuklarımızın erkekliğe attıkları bu ilk adım hayırlı olsun. İnşallah hep birlikte çocuklarımızın damatlıklarını görmeyi bizlere ve siz ailelerine nasip eder.’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.