TOK’TAN ORTAK AKIL ZİYARETLERİ

TOK’TAN ORTAK AKIL ZİYARETLERİ
Tok’un Samsun sivil toplum örgüt temsilcileri, meslek odaları, gençlik vakıflarına yaptığı ziyaret turu sürüyor

 

Ortak akla ve istişareye önem veren belediyecilik sergileyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un Samsun sivil toplum örgüt temsilcileri, meslek odaları, gençlik vakıflarına yaptığı ziyaret turu sürüyor.

MÜSİAD Samsun Şube Bşk. Haluk Tan, Türk Kızılayı Samsun Şb. Bşk. Dr. Habib Demirel, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ile dernek ve meslek odaların yönetim kurulu ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Sivil toplum örgütlerini toplumun dinamikleridir” dedi.

BELEDİYE- STK İŞBİRLİĞİ

Kamu yararı gözeten, kentin önceliklerini kendi öncelikleri olarak belirleyen, şehrin gelişmesi ve ilerlemesi adına projeler üreten ve geliştiren STK’ların her zaman yanında olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Sizler, sosyal duyarlılıkla, Samsun için üreten, çalışan, iş yapan, ekonomiye yön veren, istihdam sağlayan önemli bir temel taşısınız. Sizlerle her zaman iş birliği içerisinde olacağız.” diye konuştu.

YATIRIMLAR İCRAATA DÖNÜŞTÜ

Ziyaretlerde belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi’nde rekor olarak addedilecek projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. İcraata dönüşen birçok yatırımı ve projeyi anlatan Başkan Tok, “Dev yatırımları ilçemize kazandırdık.  Birçok hizmeti tamamladık. Yenilerine start verdik. Çok farklı hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Bilgi ve tecrübelerimiz, millete hizmet yolundaki aşkımız ve çalışma ahlakımızla İlkadım için en doğru ve en iyi hizmetleri üretiyoruz. Bizleri bu makamlara getiren halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tutuyoruz. Billboardlarda yapacağız edeceğiz diye reklam yapan değil, temel atma töreni ve açılış reklamlarını yapan bir belediyecilik anlayışı son sürat hizmete devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.