TOK'TAN HAC ZİYARETİ

TOK'TAN HAC ZİYARETİ
Tok’tan Milletvekili Köktaş’a Hac Ziyareti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Hac’dan dönen AK  Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ı evinde ziyaret etti.

 

Ailesi ile birlikte kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirerek memleketine dönen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ı Çarşamba’daki evinde ziyaret etti. 

Ziyarette, Başkan Tok, hac ibadetinin kabül olması dileyerek Milletvekili Köktaş’a Kabe motifli Kuran-ı Kerim hediye etti.

Hac ibadetin mukaddes bir görev olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kendisinin de genç yaşta hacı olduğuna dikkat çekti.

Kendisinin kutsal topraklara gidenlerin anılarını dinledikçe mutlu olduğunu kaydeden Başkan Tok, " Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyorum ve  mutlu oluyorum. Bu vesile ile hac vazifesini ailesi ile tamamlayarak sağ salim evine dönen AK Parti Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş’ı ve ailesini  ziyaret ettik. Köktaş ailesinin ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum. Bu sene hac vazifesini yerine getiren evlerine dönen ve gelmekte olan vatandaşlarımıza da ziyaretler yapacağız. Şimdiden hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için tebrik ediyor, ’hayırlı olsun’ dileklerimizi ifade ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.