Toki Kayıtları Başladı

Toki Kayıtları Başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığıyla hayata geçirilen TOKİ Samsun Kavak projesinde toplam 77 adet konut satışa çıktı.

 Ziraat Bankası’nın Kavak Şubesi’ne ve Kavak Belediyesine yapılacak başvurular, 30 Kasım 2015'e kadar devam edecek.

TOKİ'Yİ İLÇEMİZE GETİRİYORUZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile ortaklaşa hayata geçirdiğimiz TOKİ ilçemize geldi. Başvurular 30 Kasım 2015'e kadar devam edecek. TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlarımız Belediyemize başvuruda bulunabilir.Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Samsun Kavak Belediye Projesinde, Havza tipi brüt 110,00m2 (3+1) 13 adet, Havza tipi brüt 124,00m2 (3+1) 64 adet konut olmak üzere toplam 77 adet konut plan ve projelendirilmiştir.
TOKİ Samsun Kavak başvuru dönemi 14 Ekim ile 30 Kasım tarihleri arasında kabul edilecek. Projede başvuru yapacaklardan Havza tipi (3+1) konutlar için 6.000.-TL (AltıbinTL) alınacak.Başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kavak Şubesi bankacılık hizmeti ve Kavak Belediyesi tarafından sağlanacak.

TOKİ Samsun Kavak tahmini fiyat listesi; Havza 3+1 brüt 110 metrekare tipi yaklaşık tahmini konut fiyatı : 131 bin 844 TL.Havza 3+1 brüt 124 metrekare tipi yaklaşık tahmini konut fiyatı : 148 bin 624 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.