TOKATLI HAKEMLERDEN MORAL GECESİ

TOKATLI HAKEMLERDEN MORAL GECESİ
Tokat ilinde devre arası nedeniyle İHK ve TFFHG Derneği tarafından Ehlikeyif Kafe Restorant'ta düzenlen moral gecesi hakem ve gözlemciler açısından çok olumlu geçti.

‘BİRLİKTELİĞİMİZİ GÜÇLENDİRDİK’

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Tokat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Toplar "Kurul ve Dernek olarak eğlence gecemizin amacı birlik ve beraberliğimizden ödün vermemek, sosyal faaliyetlerimizi daha pekiştirmek adına düzenledik. Özellikle aday hakem arkadaşlarımız ile halen ilimizde faal olan Klasman, İl hakemi ve Gözlemci arkadaşların birbirlerini daha iyi tanıyıp kaynaşmalarını sağladık “dedi.

 

‘HAKEMLERİMİZİ BİGİLENDİRDİK’

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Tokat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Toplar "Dernek binamızda İl Hakem Kurulu ile Klasman, İl hakemleri, Aday hakemler ve Gözlemciler ile sık sık beraber olarak kendilerine amatör maçlarla ilgili kritiklerde kurallar ile ilgili eğitimler verilmekteyiz. Hakemlerimiz bu konuda iyi bir gelişim gösterdiler "diye konuştu.

 

‘GÜZEL BİR GECEYE İMZA ATTIK’

Tokat İl Hakem Kurulu Başkanı Feyzullah Saygılı ,"Dernek binamızda, aday hakemlerin daha verimli olabilmeleri için her ay oyun kuralları ile ilgili sınava tabi tutuyoruz. Ayrıca saha içi denemelerinin yapıldığı, antrenmanları yapmaları ve aksatmamaları konusunda dernek yönetimi ile beraber çalışmalar yapılmaktadır. Eğlence gecemizin sonunda oyunlar oynanıp fotoğraflar çekilerek derneğimize bu gibi güzel organizasyonların daha sık yapılması dileğinde bulunularak sonlandırıyoruz "şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.