TOKAT İHL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

TOKAT İHL ÖĞRENCİLERİNİ  AĞIRLADI
İlkadım Belediyesi Tokat İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine İlkadım gezdirildi.

Samsun’da devam etmekte “TÜYAP 3. Karadeniz Kitap Fuarı” nı ziyaret için gelen Tokat İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik guruba İlkadım Belediyesi ev sahipliği yaptı. İl içinden olduğu kadar çevre illerden de ziyaretçi çeken kitap fuarının ziyaretçileri arasında yer alan Tokat İmam Hatip Lisesi Kitap Klubü öğrencileri Ihlamur Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı ve toplantıya katıldılar. İlk defa Samsun’u görecek olan öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok öğretmen ve öğrencilere kitap hediye etti.

 

“KİTAP KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN YOL KÜTÜPHANESİNE ÖVGÜ”

Tokat İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni ve Kitap Klubü sorumlusu Ahmet Çabuk öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere İlkadım gezdirildi. Özellikle eşsiz manzarası ve doğaya uyumu ile beğeni toplayan İlkadım Belediyesi Kültür ve Medeniyet Yolunu çok beğendiklerini belirten öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğretmen Ahmet Çabuk yaptığı konuşmada; “Bizlere ev sahipliği yapan başta İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a ve tüm belediye çalışanlarına öğrencilerim adına teşekkür ederim. Öğrencilerimizin tamamı Samsun’u ve İlkadım’ı ilk defa görüyorlar ve şimdiden üniversitede 19 Mayıs Üniversitesini tercih edeceklerini ve İlkadım’da yaşamak istediklerini belirtiyorlar. Kültür ve Medeniyet Yolunda bulunan Yol Kütüphanesini Kitap Klübü öğrencileri olarak çok başarılı buldular” dedi.

 

BAŞKAN TOK; “İLKADIM’DA PROJELER GENÇLERE ENDEKSLİ”

İlkadım ve İlkadım Belediyesinin çalışmalarını Tokat İmam Hatip Lisesi öğrencilerine anlatan Başkan Tok, çevre iller ile yakın iletişimde olmanın ve kültür alışverişinde bulunmanın birlik ve beraberliğimizin önemli kurallarından biri olduğunu vurguladı. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İmam Hatip Lisesi öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır. Sizlerin daha çok küçük yaşlarda olduğunuz zamanlarda bizler İmam Hatip okulları ve İlahiyat Fakültesi öğrencileri olmaktan dolayı çok zor zamanlar yaşadık. Özellikle başörtüsü nedeniyle eğitimlerine ara veren ya da tamamlayamayan birçok kız öğrenci vardı. Fakat şimdi toplumun tüm fertleri kendi düşünce ve inançlarını özgürce yaşayabiliyor. Bunun için şanslı olduğunuzu unutmayın ve eğitiminizi iyi bir şekilde tamamlayarak bu ülkeye faydalı birer birey olmayı hedefleyin. İlkadım ’da büyük ve önemli projeler gerçekleştiriyoruz ve her projemizde önce gençlerimize iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.