TOK'A SEVGİ SELİ

TOK'A SEVGİ SELİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gerçekleşen AK Parti İlkadım Gençlik Kolları 2. olağan kongre sonrası gençlerle bir araya geldi.

Başkan Tok gençlerle sohbet ederek nasihatta bulundu. Tok gençlere "Her zaman yorulmadan sıkılmadan çalışın, hedeflerinize ulaşmak için vazgeçmeyin, güçlü ve iradeli olun." dedi.

İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen AK Parti İlkadım Gençlik Kolları 2. olağan kongre sonrası gençler İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a sevgi gösterisinde bulundu. Gençlerle bir araya gelen Başkan Tok, gençlerin isteklerini kırmayarak tek-tek fotoğraf çekindi. Başkan Tok'a yoğun ilgi gösteren gençler, Tok'a merak ettikleri soruları sorarak sohbet etti.


Gençlerin hedefleri doğrultusunda iradeli ve güçlü olmaları gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Gençlerimizin içinde bulunmak gücümüze güç katıyor. Onlardan aldığımız enerji bizlere ışık oluyor. Geleceğin mimarı olan gençlerimiz her zaman sıkılmadan usanmadan çalışmaları gerekiyor. Hedefe ulaşmak için iradeli ve güçlü olun. Siz gençler geleceği şekillendirecek kişilersiniz, biliyoruz ki gelecek sizin ile daha aydınlık olacak. Genç ideali ve geleceği uğruna fedakarlık yapabilendir. Gençlerimizin hedefleri doğrultusunda ülkemizin her geçen gün daha da gelişerek ilerleme göstereceğinden şüphemiz yoktur. Sizlerin fikirleri, düşünceleri her zaman yeni her zaman modern ve parlak fikirlerdir. Bu sebepten ötürü hedeflerinize ulaşmak için hiç bir zaman korkmayın, kendinize güvenin ve doğru yolda iktidarlı olun. Bizler sizlerin her zaman destekçisiyiz. Vereceğiniz doğru karalar doğrultusunda gençlerin sonuna kadar yanına olacağımızı tekrar belirtmek isterim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum