TOK'A CAMİİ VE KÜLLİYE İÇİN TEŞEKKÜR

TOK'A CAMİİ VE KÜLLİYE İÇİN TEŞEKKÜR
Hacılar'dan Başkan Tok'a Camii ve Külliye Projesi İçin Teşekkür

Baruthane mahallesinde yapılan Camii ve Külliye projesi için Hacılar, Başkan Tok'a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirerek memleketlerine dönen hacıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

TOK DA 26 YAŞINDA HACI OLDU

İlçe genelinde hac vazifesini ifa eden hacıları evlerinde ziyaret eden Başkan Tok, hacıların ibadetlerinin kabul olmasını diliyor. Hacıların anılarını dinleyen Başkan Erdoğan Tok, " Ben de 26 yaşımda hacca gittim. Sizlerin anılarını dinledikçe ben de o güzel hatıraları yad ediyorum." diye konuştu.

HACILAR CAMİİ VE KÜLLİYE'DEN MEMNUN

Baruthane mahallesinde yapımı hızla devam eden Cami ve Külliye Projesi ile ilgili İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür eden hacılar, Samsun'a böylesi güzel bir hizmeti kazandırmalarından ötürü büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

HER KÖŞESİ İLE ÖZEL OLACAK

Selçuklu mimarisi ile dikkat çeken Karadeniz'in en büyük Cami ve Külliyesi hakkında hacıları bilgilendiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " 6,5 dönümlük alan üzerinde inşa edilen cami ve külliye mimarisi ile örnek proje olacak. Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi özelliğini taşıyan muhteşem eserin yapımı hızla devam ediyor. Ahşap ve kesme taşlardan oluşacak deniz manzaralı muhteşem Cami ve Külliyemizin her bir köşesi özel ve örnek olacak. 5 bin kişilik cemaat kapasitesi, 200 araçlık otoparkı, toplantı salonu, eğitim merkezleri modern ve ferah konferans salonları, hanım kardeşlerimiz için ayrı abdest ve ibadet yerleri ve  otopark olacak” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.