TOK, YAĞMUR ALTINDA NABIZ YOKLUYOR

TOK, YAĞMUR ALTINDA  NABIZ YOKLUYOR
Yaklaşan 1 Kasım seçimleri kapsamında yağmur altında esnaf ve vatandaş gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1 Kasım'ın milletin istikbalini belirleyeceği önemli bir seçim olduğunu vurguladı.

 

Pazarcı esnaflarını ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “1 Kasım Türkiye’ye yapılan kirli oyunları yeniden bozma günüdür” dedi.

1 Kasım Milletvekili seçim çalışmalarına yağmur altından devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi Pazarını ziyaret etti. Sağanak yağış altında pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Tok, “Türkiye’nin yükselişini, başarısını engellemek isteyenlere geçit vermemek için 1 Kasım’da AK Parti’nin oylarının yükselmesi gerek.” dedi. Esnafları ziyaret eden Başkan Tok daha sonra mahallede bulunan Hac vazifelerini yerine getiren Hacıları evlerinde ziyaret etti.

GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
Bir takım güçlerin yaşadığımız coğrafya üzerindeki projelerine karşı Türkiye’nin her zaman güçlü ve etkili olmak durumunda olduğunu dile getiren Başkan Erdoğan Tok, , Bunun için de güçlü iktidarlarla yolumuza devam etmemiz gerektiğini belirtti. AK Parti hükümetlerinin cumhuriyet tarihinin en başarılı işlerine imza attıklarını hatırlatan Tok, “Başta sağlık, ulaştırma, enerji ve eğitim olmak üzere her konuda diğer hükümetlerden daha başarılı olduğumuzu halkımız biliyor. 1 Kasım'dan sonra ülkemizin daha da iyiye gideceğine yürekten inanıyorum” dedi.

"HALKIN GÜVENİ BİZLERE GÜÇ VERİYOR"
Türkiye’nin her geçen gün daha hızlı ve daha modern gelişimler sağlaması için 1 Kasım günü sandıkların patlaması gerektiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yaklaşan 1 kasım seçimleri sadece bir Milletvekili seçimleri değildir. Geleceğimizi çizeceğimiz bir seçimdir. Büyük önem taşıyan 1 Kasım seçimlerinde tüm halkımız sandığa gitmeli ve vatandaşlık görevi olan oyunu kullanmalıdır. Türkiye’mizin yükselişini, gelişmesini engelleyen dış güçlerin oyununa karşı AK Parti ile bu oyunlara dur demeliyiz. 1 Kasım Türkiye’ye yapılan kirli oyunları yeniden bozma günüdür. Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamesini açıklayan Başbakanımız yediden yetmişe herkesi sevindirdi. Çiftçi, emekli, yaşlı, kadın, genç, eğitim ve doğum yardımları gibi birçok müjdeler içeren seçim vaatleri sosyal yönden halkımızın refah düzeyini yükseltme açısından çok önemlidir. Çiftçi, emekli, yaşlı, kadın, genç, eğitim ve doğum yardımları gibi birçok müjdeler içeren seçim vaatleri sosyal yönden halkımızın refah düzeyini yükseltme açısından çok önemlidir. 2002 yılından bu yana AK Parti  Türkiye’de her alanda önemli büyük projeleri hayata geçirdi ve bu çalışmalara hala devam ediyor. Halkımızın güveni bizlere her seferinden çalışma aşkı kazandırıyor bu aşk ile başarıdan başarıya koşturuyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum