TOK VE KÖKTAŞ HACILARI ZİYARET EDİYOR

TOK VE KÖKTAŞ HACILARI ZİYARET EDİYOR
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş Kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde tek-tek ziyaret ediyor.  Hac farizasını yerine getirerek evlerine dönen hacılara 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Başkan Tok ve Köktaş’a hacılar zemzem suyu ve hurma ikram etti. Ziyaretlerde hacıların yakın ilgiyle karşılaşan Erdoğan Tok ve Köktaş, Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinledi.

 

Hacıları tek tek ziyaret ederek dualarını aldıklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, “Kutsal vazifelerini yerine getirerek sağ salim memleketlerine gelen Hacı dedelerimizi ninelerimizi kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyor o kutsal güzel yerlerdeki anılarını dinliyoruz dualarını alıyoruz. Hac vazifesini yerine tüm Hacılarımızın ibadetlerini Allah Kabul etsin. Rabbim tekrar tekrar  o kutsal toprakları göstermeyi nasip etsin. Ayrıca Kutsal topraklardan yaşanan elim kazada vefat eden tüm hacılarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Kendisinin de genç yaşta hac görevini ifa ederek anılarını paylaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hacılarımızla bir araya gelerek, kutsal topraklarda yaşadıklarını dinliyoruz ve mutlu oluyoruz. Orada yaşadıklarını dinledikçe, sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz."  dedi. Başkan Tok, kutsal topraklarda yaşanan elim kazalarda hayatını kaybeden hacılara da Allah’tan rahmet dileyerek yaşanan bu üzücü olayın tüm Müslüman alemini derinden etkilediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.