Tok, Sözünü Tuttu. 2 Dev Proje Gerçekleşti

Tok, Sözünü Tuttu. 2 Dev Proje Gerçekleşti
Kıran ve Çatalarmut Mahallesi sakinlerini bir araya getiren komşu iftar programında konuşan Başkan Tok, Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi ve Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii’nin bu iki mahallede hayata geçtiğini söyledi.

İlkadım Belediyesi’nin “Komşu iftarları” programında buluşan Çatalarmut ve Kıran mahallesi sakinleri sağanak yağış altında oruçlarını açtı.Ramazan ayında gelenek haline getirilen Komşu iftarları Çatalarmut ve Kıran mahallesi sakinlerini buluşturdu.  Erken saatlerde hazırlığına başlanan iftar programı için Çatalarmut Mahallesi Perşembe Pazar yerinde sofralar kuruldu. Yağan sağanak yağışa rağmen vatandaş iftar yemeğine büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“2 Mahalleye 2 Büyük Yatırım”
Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi ve Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii’nin bu iki mahallede hayata geçtiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “ Çatalarmut Mahallemizde kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’ni ilçemize kazandırdık. Yaklaşık 170 bin gencimiz bu hizmetlerden faydalanacak. Yine Kıran Mahallesi’nde yıllardır konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen Yeni Belediye Hizmet Binamızın 10 Haziran Cumartesi günü resmi temel atma merasimini gerçekleştireceğiz. Yeni Belediye Hizmet Binamızın yanına 2600 metrekarelik bir sahaya belediye olarak camiyi biz inşa edeceğiz. Karşına da Kongre ve Kültür Merkezi yapacağız. Çatalarmut ve Kıran Mahallemiz  dev yatırımların merkezi halinde geldi.” diye konuştu

Esenevler Camiinde Kur’an ziyafeti
Komşu İftarları programından sonra vatandaşlar İlkadım Belediyesinin düzenlediği Teravih öncesi  Kur’an ziyafeti programı için Esenevler Camii'nde bir araya geldi. Eyüp Sultan Camii İmam-Hatibi Erhan Mete ve İstanbul laleli Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş muhteşem Kuran ziyafeti verdi. Eşsiz bir Kur’an ziyafeti gerçekleştiren Erhan Mete ve Emrullah Akbaş’ı vatandaşlar huşu içinde dinledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum