Tok; - "Esnafın derdi bizim derdimizdir"

Tok; - "Esnafın derdi bizim derdimizdir"
Yabancılar Pazarı esnafı ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun ekonomisinin bel kemiği olan esnaflarımızın her zaman destekçisiyiz ve yanınızdayız."dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Yabancılar Pazarı esnafı ile çarşı içinde düzenlenen programda buluşan Başkan Erdoğan Tok, Esnaflarla sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. Esnafların yakın ilgisini gören Başkan Tok, Kendisinin de esnaflıktan gelen birisi olduğunu belirterek "Esnafının derdini ve sıkıntısını iyi bilirim" dedi.

 

BAŞKANLARDAN TOK’A TEŞEKKÜR

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un her zaman ilk adımlarını yabancılar çarşısından attığını söyleyen İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz "Her zaman yanımızda olan, her ilk adımını çarşımızda atan İlkadım Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Başkanımla makamında görüştüğümüzde esnafları özlediğini esnafların isteklerini dinlemek istediğini, pazarda bir buluşma düzenlenmesini rica etti. Bizlerde başkanımız ve çarşı esnaflarımız ile birlikte bugün burada bir aradayız. Başkanımız bizim isteğimizi bir kere olsun kırmadı her zaman yanımızda oldu destek oldu, Allah razı olsun teşekkür ederiz" dedi. Başkan Tok'un çarşı esnaflarının her zaman destekçisi olduğunu belirten Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ise "Pazar esnafları olarak her ihtiyacımız olduğunda her zaman bizim yanımızda olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Başkanımıza ağabeyimize her daim teşekkür ediyoruz. Biz her zaman başkanımızla istişare içindeyiz. Eksiklerimiz isteklerimizi hiç bir zaman kırmadı yerine getirdi" diye konuştu.

 

"ESNAFI EN İYİ BEN ANLARIM"

Gençlik yıllarının esnaflar ile beraber geçtiğini ve uzun yıllar esnaflık yaptığından dolayı esnafa büyük önem verdiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Değerli esnaf kardeşlerimle ablalarımla sabahın ilk saatlerinde birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu birliktelik bizlere destek oluyor, güç veriyor. Bizler sadece seçimden seçimde değil her zaman esnaflarımız ile bir arada oluyoruz. Esnaflıktan gelen bir kardeşiniz olarak esnafın derdini sıkıntısını dinlemek boynumuzun borcudur. Gençliğin esnafların arasında geçtiği için güne esnaf kardeşlerimle abilerim ile başlamak mutluluk veriyor. Esnaflarımızda belirli bir anda değil her zaman yan yanayız birlikteyiz. Elimizden geldiğince pazar esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. İstek ve önerilerini dinleyerek istişare içinde İlkadım Belediyesi olarak yapmamamız gerekleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Seçim öncesi ilk çalışma startımızı bu çarşıdan verdik. Seçimi kazandık ilk bu çarşımıza geldik. Yabancılar çarşısını İlkadım'ın bir mahallesi gibidir. İlçemiz günden güne büyüyen büyüdükçe güzelleşir bir hale geldi. 2015 yılı İlkadım’ın yükseliş yılı olacak. İlkadım projelerle değerleniyor, projelerle yükseliyor" dedi.

 

TOK'A 55 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ.

Buluşma kahvaltısının ardından Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a üzerinde ismi yazılı 55 numaralı İlkadım Belediye Yabancılar Pazarıspor Kulübü forması armağan etti.

 

Düzenlenen esnaf buluşmasına Başkan Erdoğan Tok’un yanı sıra Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç, İlkadım Belediye Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, belediye birim müdürleri ve çok sayıda pazar esnafı katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.