TOK BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA

TOK BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA
Tok, Ankara’da Belediye  Başkanları Toplantısında

İlkadım Haber

Erdoğan Tok

AK Parti Belediyeciliğin hem ekol hem de okul olduğunu söyleyen Başkan Tok, “ AK Parti Belediyeciliğinin başarısının kaynağının Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çizdiği profildir.” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Ankara Ticaret ve Sanayi Odası(ATO) Congresium'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını değerlendiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Büyük ve güçlü  2023 Türkiye'sinin temellerinin inşasına vesile olacak toplantının verimli ve yararlı  bir şekilde kayda geçtiğini ifade etti.

AK PARTİ KENDİSİ İLE YARIŞIYOR !

Toplantıda yerel yönetimlerin AK Parti siyasetindeki öneminin vurgulandığını kaydeden Başkan Tok,   “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımızın istişare ve değerlendirme toplantısında verdiği mesajlar bizleri daha da kamçıladı. Gücümüze güç kattı. Sinerjimizi daha da arttırdı. Kendisinin belediye başkanlığı dönemindeki tecrübelerini paylaştığı toplantıda,  Cumhurbaşkanımızın Türk ve Dünya siyasetine yön veren duruşu, çizgisi, temposu ile bizlere verdiği güçle  milletimize daha çok hizmet edeceğiz. Kendi kendisi ile yarışan AK Parti Belediyecilik anlayışımızla hizmet yarışında tüm gücümüzle ve imkanlarımızla daha çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve izinde giderek ülkemizi 2023, 2053 ve 2073 Türkiye’sine birlikte hazırlayacağız” dedi.

BİZİM NAZARIMIZDA MİLLETE HİZMETKARLIK VAR!

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının yerel yönetimlerde hizmet kalitesini ve çıtasını çok daha yukarılara taşıdığını söyleyen Başkan Tok, “ AK Parti Belediyecilik anlayışının bir ekol ve aynı zamanda okuldur. AK Parti Belediyeciliğinin başarısının kaynağının Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çizdiği profildir. Bu sebeple AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile kimse yarışamaz. AK Parti belediyecilik anlamında kendi kendi ile yarışmaktadır. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmet kapısıdır. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır vardır Medeniyetimizi yaşatan Dünyayla yarışan şehirler yarışmasında  Lojistik Köy Projesi ile kentin ekonomisine yaptığı katkıdan dolayı ödüle layık görülen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ederim” diye konuştu.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.