Togar ‘Ramazan, İftar sofraları ile özel ve güzeldir’

Togar ‘Ramazan, İftar sofraları ile özel ve güzeldir’
Af, mağfiret, bereket ve bolluk ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan paylaşılan iftar sofraları ile daha anlamlı ve güzeldir diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar...

 ‘ilçemizde çat kapı gittiğimiz evlerde birçok ailemizin iftar sofrasını, ekmeğini paylaşma imkanı bulduk. Vatandaşlarımız dertlerini, isteklerini, bizlerden taleplerini bire bir evlerinde dinleme fırsatı bulduk. Ramazan ayının manevi havası içerisinde ziyaret ettiğimiz ailelerle bağımız daha da kuvvetlendi. Tekkeköy elli bin vatandaşı ile birlik bütünlük içinde acısını, tatlısını birlikte derinden yaşayan büyük ailedir.

Rehberimiz Cumhurbaşkanı’mızdır

Bu akşam 19 Mayıs Mahallemizde yaşayan Şakir - Sevim Demirbağ çiftinin evine çat kapı misafirliğe giderek iftar sofrasını paylaştık. İnsanlarımızın gözünde hep siyasiler ve yöneticiler bizim evimize gelmez, kapımızı çalmaz görüşü hakim. Aile fertleri karşılarında bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bizler partimizin kurucu genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyoruz. Yönetim anlayışından alçak gönüllülüğüne kadar tüm davranışları bizler için yol gösterici ve rehberdir. Halkı ile kopmayan onların acısını, tatlısını ve sofrasını paylaşan Cumhurbaşkanımıza yaraşır davranışlar ve hizmetler yapmak bizim en önemli misyonumuzdur’ dedi.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.