TOGAR ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE

TOGAR ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE
Başkan Togar, Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında öğrencilerin heyecanını paylaştı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçedeki okulları ziyaret ederek 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerini iletti. Ayrıca Başkan Togar ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ile tek tek ilgilenerek,  yeni okula başlayan öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Yeni eğitim öğretim yılında her yıl olduğu gibi ilçede bulunan okulların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizdeki tüm okullarımızın ihtiyaçlarını elimizdeki imkanlar çerçevesinde gidermeye gayret gösteriyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu Eğitim öğretim yılında da okullarımıza, eğitim kurumlarımıza desteğimizi esirgemedik ve esirgemeyeceğiz. Geleceğimiz bu eğitim öğretim yuvalarında yetişiyor. Okullara, eğitim kurumlarına, eğitime yapmış olduğumuz harcamalar ile aslında yarınlarımıza ve geleceğimize yatırım yapıyoruz. Eğitim öğretim kurumlarının fiziki şartları, çevresi ve imkanları ne kadar iyi olursa eğitimin kalitesi de o denli iyi olur.

Tekkeköy’de iki yılda beş okul yükseliyor

 Tekkeköy’ün, Samsun'da dereceye giren başarılı öğrenciler yetiştiren okullara sahip olduğunu ifade eden Başkan Togar ‘‘Bu başarının devamlılığı ve eğitimi en üst seviyeye getirmek için imkanlarımız ölçüsünde yardıma hazırız. Okulların boyanması, tadilatı, bahçe düzenin yanında kırtasiye yardımlarımız rutin olarak devam ediyor. Okullarımıza ve öğrencilerimize eğitim konusunda vermiş olduğumuz her türlü desteği bugünden sonrada devam ettireceğiz. ilçemiz okullaşma yönünden de avantajlı durumda.  İlçemizde iki yıl içinde beş büyük okulun temeli atılarak inşaatları yükseliyor. Bu okullarımız inşallah bu yıl içinde eğitim öğretime başlayarak, öğrencileri ile buluşacak. Kutlukent hizmet binamızı da okul olarak Milli Eğitime verdik. Yine İlçemizde yeni okullar için arsalar üretmeye devam ediyoruz. Bu arsalara eğitim kurumları kurulması için de üzerimize düşeni yaparak, Milli eğitim müdürlüğümüz ile istişare içinde planlamalar yapıyoruz. Çünkü ilçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi cehaletin yok olmasına ve bilinçli nesiller yetişmesine yol açacaktır. Yarınlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha ferah daha sağlıklı daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için bizler her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız’’ şeklinde konuştu.

Togar, Eğitim camiasına başarı dileklerinde bulundu

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile Eğitim öğretim haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki okullarımızı tek tek ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimize 2016-2017 eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulunduk. Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Yine okula yeni başlayan anaokulu öğrencileri ve birinci sınıf öğrencilerinin de heyecanına ortak olduk. 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diler,tüm  öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim’ dedi. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.