Tiyatro Kum, Yeni Sezona açtı

Tiyatro Kum, Yeni Sezona açtı
Atakum Belediyesi tiyatro topluluğu Tiyatro Kum, yeni sezona,"Paranın Kokusu" isimli iki perdelik komedi ile açarken, oyunu kalabalık bir izleyici topluluğunun yanı sıra...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da izledi.
Çarşamba ve Cuma günleri Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde oynayacakları, "Paranın Kokusu" isimli iki perdelik komedi tarzındaki oyunları ile yeni sezona merhaba diyen Atakum Belediyesi tiyatro topluluğu Tiyatro Kum, galaya katılan tiyatro severlerden tam not aldı.
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise beğeni ile izlediği oyun sonrası Tiyatro Kum Genel Sanat Yönetmeni ve oyun yazarı Erhan Başoğlu'na bir çiçek sunarak teşekkür ederken, " Uzun zamandan beri tiyatroyu insanlara sevdirmeye yolunda büyük bir uğraş veriyorsunuz. sanatı geliştirmeye çalışıyorsunuz. Topluma ışık tutmaya,onları aydınlatmaya çalışıyorsunuz. Bu takdir edilecek bir şeydir. Atakum sanatta da lider ve önder olacaktır. Atakum Kültür ve Sanat Merkez i hizmete girdiğinde hem seyirci hem sanatçılarımız daha geniş ve ferah ortamlarda birlikte olma şansını yakalayacaklardır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.