TİSKON 2017 ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TİSKON 2017 ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından 21 - 22 Ekim 2017 tarihinde Samsun’da gerçekleştirilecek olan “TİSKON 2017 - V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi” ve “Kent İçi Güvenli Ulaşım” Sosyal Sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında Samsun Valisi  İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Yönetim Kurulu Başkanı, TİSKON 2017 Yürütme Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN,  Makina Mühendisleri Odası Samsun Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, TİSKON 2017 Yürütme Kurulu Üyesi Aycan TÜRKEL ve KOSGEB Samsun İl Müdürü, TİSKON 2017 Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet DURSUNOĞLU katılmıştır.

Ziyarette TİSKON 2017 - V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisinin ana teması, yapılacağı yer, Samsun Valiliğimizin destekleyen kurumlar arasında yer alması, 2016 – 2017 eğitim-öğretim dönemi ikinci yarıyılında yapılması planlanan “Kent İçi Güvenli Ulaşım” Sosyal Sorumluluk projesinde Samsun Valiliğimizin destekleyen kurumlar arasında yer alması konuları görüşülmüştür.

Ziyaret ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN; “Gelinen süreçte Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi konusunda ciddi bir birikimine sahip olduğunu, ilgili kurum ve kuruluşlar ile bu birikimleri paylaştıklarını, ülkemizde Tıbbi Cihaz İmalat Sanayi Sektörünün gelişim sürecine katkı koymaya çalıştıklarını belirterek yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda TİSKON 2017 - V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi’nin Makina Mühendisleri Odası 46. Dönem Çalışma Programı kapsamına alınarak 2017 yılında Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Sekretaryalığında Samsun’da düzenleneceğini” söyleyerek “Samsun ilimiz Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy İlçelerinde bulunan İlköğretim Okullarının 3 ve 4üncü sınıflarında okumakta olan öğrencilerimize yönelik “Kent İçi Güvenli Ulaşım” konusunda bilinçlendirme eğitimlerini broşür ve görsel materyaller ile anlatılacağını” açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.