TİSKON 2015 İÇİN START VERİLDİ.

TİSKON 2015 İÇİN START VERİLDİ.
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından 6 - 7 Kasım 2015 tarihinde Samsun'da gerçekleştirilecek olan “V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi” çalışmalarına başlandı.

TİSKON-2015 Kongre ve Sergisi hazırlık çalışmaları kapsamında Düzenleme Kurulu Toplantısı'nın birincisi Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Düzenleme Kurulu 1. Toplantısına MMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ercüment ÇERVATOĞLU, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aycan TÜRKEL, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cavit ÇAKAR, MMO Ankara Şube Üyesi Hülya Yıldız GÜLER, MMO İstanbul Şube Üyesi İbrahim BELENLİOĞLU, MMO İzmir Şube Üyesi Yüksel YAŞARTEKİN, MMO Kocaeli Şube Üyesi Mahmut KÖSE, MMO Samsun Şube Müdürü Kadir Serkan ATILGAN ve MMO Samsun Şube Basın – Yayın Sorumlusu Onur DÜZOVALI katılmıştır.

Toplantıda Kongrenin amacı ve kapsamı, kongre yeri ile ilgili çalışma, düzenleme kurulu toplantı takvimi, yürütme kurulu, danışmanlar kurulu, kongre sekreteri, çağrı bildirisi, gelir-gider bütçesi ve kongrenin duyurusu konuları görüşülmüştür.

Toplantı ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER; yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi'nin Makina Mühendisleri Odası 45.Dönem Çalışma Programı kapsamına alınarak 2015 yılında Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Sekretaryalığında Samsun'da düzenleneceğini, yapılacak olan Kongre Yürütme Kurulu Toplantıları sonucu çalışmaların şekillenerek yoğunlaşacağını söyledi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.