TİMSAHIN GÖZYAŞLARI!

TİMSAHIN GÖZYAŞLARI!
SAMSUN'da geçirdiği kalp krizi sonucu dün 60 yaşında vefat eden Samsun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (SAMGAZ) Genel Müdürü Kenan Şara, dün Alaçam İlçesi Sarılık Köyü'nde toprağa verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ
Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri ve Samgaz A.Ş. Genel Müdürü Kenan Şara, 7 gün önce kalp krizi geçirerek kentteki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen önceki sabah hayatını kaybeden Şara, için dün memleketi Alaçam İlçesi Sarılık Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Ailesi Büyükşehir Belediyesi önünde tören yapılmasına karşı çıktı.

KÖY MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
Cenaze daha sonra Sarılık Camisi'ne götürüldü. Burada Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk tarafından Cuma Namazı'na müteakip cenaze namazı kıldırıldı. Şara'nın cenazesi, daha sonra Sarılık Köy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Kenan Şara ile uzun yıllar mesai arkadaşlığı yapan ve Siyasi Baskılar sonucu onu görevden alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın üzüntülü olduğunu gören vatandaşlar, ağlamaklı durumunu, "Timsahın gözyaşları" diye niteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum