TFF'DEN SAMSUNSPOR'A REKOR CEZA !

TFF'DEN SAMSUNSPOR'A REKOR CEZA !
Galin İvanov'a olan borçlar nedeniyle kapatılan transfer tahtasının ardından Kırmızı beyazlı Kulübe bir kötü haber'de Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulundan geldi.

SAMSUNSPOR 3 MADDEDEN DİSİPLİNe SEVK EDİLMİŞTİ
Samsunspor'da sular durmuyor. Kırmızı beyazlılar'da öğle saatlerinde yaşanan transfer tahtasının şoku sonrası akşam saatlerinde ise Tff'den gelen şok ceza moralleri alt üst etti. Samsunspor'un sahasında Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından taraftarların sahaya girmesi ve karşılaşma esnasında merdiven boşluklarının işgali ve saha olayları nedeniyle Kırmızı beyazlı Kulübün Disiplin Kuruluna sevk edilmesinin ardından Tff Samsunspor'a ağır para cezası verdi.


83 BİN TL PARA CEZASI
Samsunspor'a verilen cezayla ilgili yapılan resmi açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;" SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.05.2017 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 33.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı takdiren 42.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, tel örgülere seyircilerin görüşünü engelleyici pankart asılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.