TESUD'TA DEVİR TESLİM TÖRENİ

TESUD'TA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi 02 Şubat 2019 günü olağan genel kurulu yapıldı Genel kurul sonucunda yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Dernek binasında yapılan olağan genel kurulunda üyelerinin güven oyunu alan Yönetim Kurulu başkanlığına Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım seçildi. Yıldırım,” Beni bu göreve laik gören üyelimizle birlikte hareket edeceğim “dedi.

 

‘VERİLEN GÖREVİME LAYIK OLACAĞIM’ 

Eski  Adliye Binası karşısı Talimhane Cad. Bozlu Okay İşhanı üçüncü kattaki yeni hizmet binasında yapılan devir teslim töreninde, daha önceki yönetim kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Türk Silahlı Kuvvetlerinden emeklilik veya maluliyet nedeniyle ayrılan subayların askerlik mesleğine ilişkin olarak anılarını yaşatmak, dayanışmalarını devam ettirmek, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla kurulan derneğimizin yeni yönetimini oluşturan heyetimiz bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürecektir. Her ayın ikinci ve dördüncü haftası saat 14.00 ile 16.00 arası toplantı yapılacak. Ayrıca 0530. 703.96.00 nolu telefonu arayarak bize ulaşabilirsiniz ”diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.