TEST İZOLE FUTBOL

Herkesin kendine bir pay çıkartmaya çalıştığı pandemi sürecinde nasıl yaparım da buradan hem hastalanmadan hem zarar görmeden hem de para harcamadan küme düşmeye aday takımımı ligde tutarım gayretlerine giren kulüplerin olduğunu duyuyoruz.

Diğer tarafta hatırlayın maçının birini seyircisiz oynadığı için puan kaybı yaşadığını iddia edip yaygara koparan,  hastalığın olduğu dönemde seyircili oynarsak var mısın ve varım diyecek kadar puan  düşünen teknik direktörü de biliyoruz.

Kısaca herkesin kendini düşündüğü bu zor süreçte bazı gerçekleri göz ardı etmeden yoluna futbolla devam kararı alan TFF, 12 Haziran'ı işaret etmiştir.

Futbola dönüş idmanları sürerken bu sefer eleştiriler ardı ardına gelmeye başladı, neymiş efendim Erzurumlu 11 futbolcuda testler pozitif çıkmış. Kardeşim ne yaptınız? Nereye gittiniz?  Nerede bulaştı ona bir bakın. 

Erzurumlu futbolcu arkadaşlara iyi ki test yapıldı. ALLAH MUHAFAZA evlerinde durduğu sürece yaşlı anasına, babasına veya  ailesine bulaştıracaktı ya test olmasaydı.. Testlerin devamında BJK futbol takımında çıkmış, Kasımpaşa'da futbolcularda çıkmış. Tamam olabilir ama tedavisi var o da nedir TEST İZOLE FUTBOL. Bu sistem ile maçlar oynanmaya devam edecek.

Artık futbola bakış açımızda her yönden  değişecek gibi duruyor. Özellikle Türkiye'de eskiden futbolu fakirler oynar zenginler seyrederdi şimdi zenginler oynuyor fakirler izliyor. Bu pandemiden sonra futbolda sanki tersine göç olacak gibi gözüküyor.

Belediye ve kurumların destekleri azalacak, sponsorlar mali çıkmaza girip sponsorluktan çekilecek ve devamında altyapıya ve öze dönüş olacak gibi duruyor. Öyle olması da gerekir ve artık futbol piyasasında eskisi gibi milyon eurolar, dolarlar havaya saçılmayacaktır.

Kimse cevabını bildiği soruların peşine düşmesin. Bu işin ucunda para var kardeşim. O da 500 trilyon. Bu para büyük para, çok kulübe ilaç olacak niteliktedir. Evet sağlık her şeyden önemlidir, hiçbir futbolcu kardeşimizin zarar görmesi asla bir şampiyonluğa bedel değildir NOKTA. TFF Başkanı ligleri nasıl dizayn edecek, nasıl oynatacak, bir çok formüllerim var kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Geçenlerde büyük başkan Yüksel Yıldırım açıklamalar yaptı. Okuduk, adam haklı. 100 trilyon para harcadım, daha da harcıyacağım, önümü kesmeyin diyerek konuşmasını  şöyle sürdürdü : "7 puan gerideyken de yılmadım yatırım yaptım ve şu an 10 puan öne geçtim, YA OYNATIN ya da hakkımı TESCİL EDİN" ADAM HAKLI.

19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basarak Kurtuluş Mücadelesinin fitilini ateşleyip bu ülkenin makus kaderini değiştiren ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gibi cesur yürek Yüksel Yıldırım, Samsun'un futboldaki bitik ve kötü gidişini tersine çevirmiştir.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR