'TEŞKİLATLARIMIZIN BAŞARISI ORTADADIR'

'TEŞKİLATLARIMIZIN BAŞARISI ORTADADIR'
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarıyla ilgili olarak doğru yoldayız diyen Aksu, "Teşkilatlarımızın başarısı ortadadır" dedi.

Cumhur İttifakı kapsamında, İlkadım ve Atakum ilçeleri hariç tüm ilçe belediye başkanlıklarını ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıklarını belirten Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, " 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sürecindeki çalışmalarımıza büyük katkı sağlayan; hem aday tanıtım toplantımıza ve hem de mitingimize katılarak şehrimizi onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

whatsapp-image-2019-05-04-at-12-37-35.jpeg

'Teşkilat başarımız ortadadır"
Ak Parti'nin her seçim döneminde iddialı olduğunu ve tüm seçimlerden birinci parti olarak çıktığını belirten Aksu, "31 Mart yerel seçimlerinde de hem Cumhur İttifakı hem de partimiz açısından milletimiz bizden desteğini esirgememiş ve Türkiye genelinde yüzde 52 oy oranı ile doğru yolda yürüdüğümüzü tescillemiştir. Samsun özelinde de belediye meclis üyeliği oy oranımız yüzde 58,25 olarak şekillenmiştir. Vezirköprü, Çarşamba ve Ayvacık ilçelerimiz en yüksek oy alan ilk on belediye arasındadır. Teşkilatlarımızın başarısı ortadadır" dedi.

33333333333333333.jpg

"Sayın Cumhurbaşkanımızla da değerlendirme yapma fırsatımız oldu"
AK Parti Genel Merkezinin organize ettiği 3 günlük bir program çerçevesinde teşkilat olarak Kızılcahamam programına katıldıklarını ifade eden Ersan Aksu, " Burada hem seçim sürecini masaya yatırarak yapılan tüm seçim çalışmalarını Genel Merkezimizle paylaştık, hem de çok verimli geçen toplantılara iştirak ederek önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler noktasında bilgilendirildik. Sayın Cumhurbaşkanımızla da değerlendirme yapma fırsatımız oldu. Kendileri Samsun Teşkilatlarını tüm kademeleri ile tebrik ettiğini ve daha çok çalışarak 2023'e hazırlanmamız gerektiğine işaret ettiler. Benzer değerlendirmeleri Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile de gerçekleştirdik. Son derece verimli bir kamp dönemi yaşadığımızı özellikle belirtmek isterim" diye konuştu.

whatsapp-image-2019-05-04-at-12-37-41.jpeg

"Genel Merkezin Samsun'da bir yenilenmeye gitme düşüncesi yok"
Ankara dönüşünden sonra bir basın mensubunun ayaküstü sorularına karşı verdiği cevapların ilgili basın mensubu tarafından Samsun basınına ve ulusal basın kuruluşuna tam ve doğru olarak yansıtılmadığını belirten Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Karşılıklı sohbette kendisine; Kızılcahamam Programının son derece verimli geçtiğini, Cumhurbaşkanımızla da görüşme fırsatı yakaladığımızı ifade ettik. Türkiye genelinde ve Samsun özelinde kaybedilen belediye başkanlıklarının nedenlerine ve Genel Merkezin Samsunda bir yenilenmeye gitmek gibi düşüncesi olup olmadığına ilişkin olarak sorduğu soruya; Genel Merkezimizin böyle bir düşüncesinin olmadığını müşahede ettiğimizi belirttik.  Aynı gazeteci arkadaş, mevcut sonuçların gerçekleşmesinde EYT ve ekonomik nedenler gibi etkenlerin etkisi olup olmadığına ilişkin bir soru daha sordu. Bu soruya cevaben ise; seçim döneminde EYT ile ilgili olarak, özellikle sosyal medya alanlarında organize bazı faaliyetlerin yürütülerek bu yönde bir algı oluşturulmaya çalışıldığını gözlemlediğimizi belirttik" dedi. Bu tür algı operasyonlarının seçim sonuçlarına tesiri olabileceğini ancak ne derece tesiri olduğunu kestiremeyeceğimizi söylediklerini belirten Aksu, "Görüldüğü üzere seçime etki ettiği yönünde algı oluşturuluyor diye işaret ettiğimiz hususların bizim görüşlerimizmiş gibi yansıtıldığını ve bundan haber üretildiğini görmekteyiz. 81 milyon vatandaşımızı hedef alan 2018 yazında 24 Haziran seçimleri sonrasında başlatılan ekonomik operasyonların seçimlere etkisinin o veya bu düzeyde olabileceği de vakıadır. Yanlış ve bağlamı dışında biçimlendirilerek yansıtılan bu konuyu siz gazeteci kardeşlerimin tecrübe ve değerlendirmelerine bırakıyorum" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2019-05-04-at-12-37-42.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum