TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
25. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, Ak Parti Samsun İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu aday adayları temayül yoklamasında kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ettiğini söyledi.

ÖRNEK BİR ORTAM OLUŞTURULDU

Büyük Samsun Ak Parti Ailesinin bir araya geldiği aday adayları temayül yoklamasının her şeyden önce müthiş bir saygı ve sevgi çerçevesinde geçtiğini ifade ederek, “ Partimiz kurulduğu günden bu yana demokrasi adına örnek olmaya, milletimizin özlediği tabloyu ortaya koymayı adeta ilke edinmiştir. Bugün burada hizmet sevdasını ortaya koyarak kendini ifade etmeye çalışan aday adayları için sandık başına gidildi. Bu güzel ortamın sağlanmasında emeği geçen başta İl başkanlığımız, kadın kolları, gençlik kolları olmak üzere herkese yürekten teşekkür etmek isterim. Bugün burada bulunmaktan gerçekten gurur duyduğumu çok açık bir şekilde ifade etmek isterim” diye konuştu.

GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Aday adaylığı kararı aldığı ilk günden itibaren açıkça kazananın partimiz ve milletimiz olması gerektiğini her zaman vurguladığını ifade eden Doç. Dr. Bekir Şişman, “ Şükürler olsun ki bu düşüncemizi ve duruşumuzda ki samimiyetimi ortaya koyabildim. Bugün salonda şahsıma gösterilen ilgi ve samimiyet karşısında çoğu zaman duygusal anlar yaşadım. Bu davaya yüreğini vermiş kardeşlerimizle samimiyet ve dava üzerinden kurduğumuz bu bağın değerini kelimelerle anlatmak çok zor. Her birine şahsıma oy vermiş olsun yada olmasın, bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Rabbim 2023 ve 2071 hedeflerine doludizgin, her zaman olduğu gibi yine milletiyle omuz omuza gitmeyi nasip etsin. Bugün söz sevgili teşkilatlarımızdaydı, yarın karar milletimizde olacak. Rabbim hayırlara vesile etsin” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.