Teşkilatımız değişim ve dönüşümün aktörüdür

Teşkilatımız değişim ve dönüşümün aktörüdür
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Parti teşkilatlarımız 2002'den bu yana yaşanan değişim ve dönüşümün en önemli aktörüdür" dedi

Partisinin Çarşamba İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 2002 yılından bu yana yaşanan değişim ve dönüşümün en önemli aktörünün teşkilat mensupları olduğunu söyledi.

 

GÜCÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

Milletvekili Demir, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı olarak seçilen Halit Doğan'a 'Hayırlı Olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Teşkilatın önemine dikkati çeken Demir, "Partimiz kurulurken gücünü milletten alacak bir yapı kuruldu. Milletimizin içerisinde de teşkilat mensuplarımız yer aldı. Yapılan hizmetlerin anlatılması noktasında da, milletin sıkıntılarını ilgili yerlere iletmede de teşkilatımızın özverili çalışmaları bulunmaktadır. Seçim dönemlerinde de kapı kapı dolaşarak, partimize oy toplayan teşkilatımız, 2002'den bu yana yaşanan bu değişim ve dönüşümün en önemli aktörüdür. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

SEÇİM DÖNEMİ YAKLAŞIYOR

Bir seçim sürecine daha girileceğini ifade eden Milletvekili Demir, "AK Parti iktidarı boyunca seçimler hep demokratik bir ortamda yapılmıştır. Milletimizin kullandığı oylar, her partiden bir görevlinin bulunduğu sandıklarda toplanmış ve sayılmıştır. Yine bir seçim dönemi yaşanacak. Bu seçimlerde teşkilatımıza yine büyük görev düşüyor. Sandıklara sahip çıkmalıyız. Milletimizin iradesinin doğru bir şekilde sandığa yansıması gerekmektedir. Parti tüzüğümüz gereği, bu seçimle birlikte milletvekilliği görevim sona eriyor. Fakat sizinle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Partimize hizmet için çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

TEŞKİLAT SEÇİME HAZIR

Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Teşkilatımız seçime hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Bu seçimden de en yüksek oy oranını alarak alnımızın akıyla çıkmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yürütüyoruz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.