TESİSLER KONUSU DA KONUŞULMALI

TESİSLER KONUSU DA KONUŞULMALI
Samsunspor'un gerçekleştireceği kongrede uzun yıllardır sözler verilip de adım atılamayan alt yapı ve alt yaş gruplarının maçları için yapılması gereken tesis konusunun konuşulması gerektiği hususunda kamuoyunda bir beklenti oluşmuş durumda.

TARAFTARLAR VE ÜYELER YÖNETİMİN ARKASINDA
Başkan İsmail Uyanık, aylar önce altyapıya dev bir tesis kurmak istediklerini bunun için de Samsun Büyükşehir Belediyesi Toprak Dökme Sahası'nı belirlediklerini ifade etmişti. Bu konudaki isteklerini uzun bir süre önce iletmelerine rağmen ilgisizlik, hareketsizlik ve olayın tam anlaşılamaması sebebiyle ilerleme kaydedemediklerini açıklamıştı. Bu konuda şehrin idarecilerini göreve çağıran Başkan İsmail Uyanık, "Vakit nakittir, bir an önce harekete geçmeliyiz" demişti. Taraftarlar ve kongre üyeleri Kendini  Samsunspor'a adayan yönetime her türlü desteğin şart olduğunu görüşünde birleşecekleri düşünülüyor.

wqsqwsqwsqws.jpg

TESİSLERLE BİRLİKTE ALTYAPI ‘BACASIZ FABRİKA’ OLMALI
Türkiye'de birçok ilde Büyükşehir Belediyelerinin şehir takımlarına tesis konusunda önemli destekler verdiği, hatta tesisleri kendilerinin yaptığı kamuoyunun malumu. Samsun Büyükşehir Belediyesi, yer konusunda daha önde çokça sözler verilmesine rağmen elle tutulur bir adım atılamadı. 29 Haziran 2019’ta yapılacak kongrede üyelerin bu konuya eğilmesi gerektiği kamuoyunda konuşulmakta. Taraftarlar, ‘bacasız fabrika’ olarak düşündükleri altyapıdan oyuncu yetiştirmek için yapılacak tesislerin çok önemli olduğunu düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.