TERTEMİZ TERME

TERTEMİZ TERME
Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik işlerinde kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek araç filosunu güçlendirdi.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek araç filosunu güçlendirdi. Belediye hizmetlerine yeni kazandırılan bir adet mini damperli kamyon ve bir adet mini yükleyici temizlik araçları ile araçların giremediği dar mahalle ve sokakların temizlenmesi planlanırken, evsel olmayan moloz, kül ve bahçe atıklarının toplanması hedefleniyor.

SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE

Vatandaşların memnuniyetini sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş “İlçemizde hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama araçları ile evsel atık toplama işlemi gerçekleştirilmektedir. Ancak vatandaşlarımız tarafından çıkarılan evsel olmayan moloz, kül, ve bahçe atıklarının toplama işlemi çöp toplama araçları ile yapılması zor olduğundan ve araç mekanizmalarına zarar verdiğinden farklı araçlarla toplanması gerekmektedir. İlçemizde günlük ortalama 4 ton civarında evsel olmayan atık toplanarak bertaraf edilmektedir. Belediyemiz bünyesine kazandırılan yeni araçlarla mobil müdahale ekibi ile hem evsel olmayan atıkların düzenli olarak toplanması hem de rutin dışı çıkarılan evsel atıklara hızlı bir şekilde müdahale edilerek minimum rahatsızlık verecek şekilde bertaraf edilmesi planlanmaktadır.” Dedi.

TERME’YE GÜZEL HİZMETLER SUNUYORUZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını, projelerin birer birer hayata geçtiğini belirterek” Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişlettik. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımızın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla araç filomuz her geçen gün güçleniyor. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet süreci diliyorum. ”açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.