Terme’yi Türkiye’nin en temiz ilçesi haline getireceğiz

Terme’yi Türkiye’nin en temiz ilçesi haline getireceğiz
Terme Belediyesi temizlik ekipleri ilkbaharın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Belediye, “Daha temiz bir Terme” sloganı ile ilçedeki çöp toplama konteynerlerini yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Terme için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye eskiyen çöp konteynerlerini yeniliyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye olarak çevre ve insan ilkesinin önemine değinerek, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için modern çözümler üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Belediye, son olarak 155 adet yeni çöp konteyneri alarak ilçenin Gölyazı, Kuşça, Dibekli, Bağsaray ve Karacalı mahallesinde hizmete sundu ve burada yaşayan vatandaşlara da çöp hizmeti vermeye başladı.

1200 KONTEYNER YENİLENDİ

Hazırladıkları plan ve projeler dahilinde çalışmalara devam ettiklerini belirten Terme Belediyesi Temizlik işleri müdürü Ertan Keleş, “Terme Belediyesi olarak 2016 yılı başında nüfusumuzun yüzde 65’ine hizmet verirken şu an 21 araç ve 70 personel ile ilçe nüfusumuzun yüzde 80’ine hizmet verir hale geldik. Hedefimiz 2019 yılı içerisine kadar nüfusumuzun tamamına hizmet verebilir hale gelebilmektir. Son iki yılda 1200 adet çöp konteynerlerimizi de yeniledik. Vatandaşlarımızın da ilçemizin temizliğine katkı sağlamasını istiyoruz. Birlikte yaşadığımız kenti temiz tutmak çok önemli” dedi.

TERME’DE ÇITA YÜKSELİYOR

Temizlik işleri müdürlüğü araç filosuna yapılan personel, araç ve malzeme takviyeleri ile başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul, “Bir kentin temizliği belediyelerin başlıca görevleri arasındadır. Yaşadığımız kent hepimizin. Bu amaçla, daha temiz ve yaşanılır bir Terme için üzerimize düşen vatandaşlık görevini de yerine getirmeliyiz. Çalışmalarımız sadece İlçe merkezinde sınırlı değil. Merkezde bulunan tüm imkanları merkeze uzak mahallelere de büyük bir özveriyle ulaştırmaya gayret gösteriyoruz.  Belediyemizin her alanında olduğu gibi temizlik hizmetlerinde de çıtayı yükseltme gayreti içindeyiz. Terme’yi Türkiye’nin en temiz ilçesi haline getireceğiz. “ diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum