Terme’ye Yeni Park Yapılıyor

Terme’ye Yeni Park Yapılıyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi işbirliği ile ilçenin Elmalık Mahallesi sakinleri için park yapılıyor. Park, bölgede yaşayan vatandaşların ikinci adresi olacak.

Terme İlçesi Elmalık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine harekete geçen Terme Belediyesi Fen işleri ekipleri, mahallenin en merkezi yerindeki açık alanı yeni ve kullanışlı bir parkın yapımı için projelendirdi. Alt yapı çalışmaları Terme Belediyesi tarafından yapılan parkın tüm üst yapı düzenlemeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Park içerisinde oturma alanları, çocuk oyun gurupları ve spor aletleri yer alacak.  1400 metrekarelik alana yapılacak olan park, halkın soluklanıp nefes alacağı bir mekan olacak.

ÇOCUKLARI GÖRMEK MUTLULUK VERİYOR

Terme’de yeşil alanların, park ve bahçelerin artması ile vatandaşın taleplerini yerine getirdiklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Şenol Kul “İlçemizde halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. ” dedi.

BÜYÜKŞEHİRLE DEĞİŞİM YAŞANACAK

İlçede yaptıkları birçok hizmeti Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Büyükşehir ve Terme Belediyemizin koordineli çalışmaları sonucu Terme ilçemiz inanılmaz bir değişim yaşayacak. Buna hep birlikte şahit olacağız. Terme’mizin gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

MUHTAR DURAK’TAN TEŞEKKÜR

Mahallesine yapılan park hizmetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Terme Elmalık Mahallesi Muhtarı Mustafa Naim Durak “Mahallemize yıllardır olmayan park yapılıyor. Halkımıza en güzel hizmeti sunan Belediye Başkanımız Şenol Kul’un şahsında tüm ekip çalışanlarına mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.