TERME'YE DEV ŞANTİYE ALANI

TERME'YE DEV ŞANTİYE ALANI
Başkan Şenol Kul, önümüzdeki günlerde hizmete sokulacak Terme Belediyesi yeni şantiye alanını gezerek incelemelerde bulundu

Samsun'un Terme ilçesinde belediye yönetimi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen İşleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek. Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Meclis üyeleri Hayrettin Akkuş ve Şenan Akbulut ile birlikte ilçenin Çay Mahallesi’nde tamamlanmak üzere olan fen şantiye alanında inşaat çalışmalarını inceledi.

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

 

Başkan Şenol Kul, modern ve donanımlı bir şantiyeye sahip olacaklarını belirterek, "Yeni şantiyemiz sayesinde hizmette kalite artacak. Burada işçilerimizin yemekhanesinden dinlenme alanlarına kadar bir çok bölüm yer alacak. 8 bin metrekare alana kuruluğu şantiyemiz tam bir çalışma ve sosyal yaşam alanı olacak. Ayrıca idari bina, kapalı depo, demir ve ahşap atölyeleri, kapalı ve açık araç park yeri, araç yıkama, yağlama, tamir bölümleriyle dev bir hizmet sahasına kavuşacağız. Belediyede şantiyeyle ilgili birimlerimizi de buraya taşıyarak hizmetlerimizde bütünlük ve devamlılık sağlayacağız" dedi.

TEMİZLİK KONUSUNDA FARKINDALIK

Göreve geldikleri ilk günden itibaren özellikle temizlik alanında farkındalık oluşturduklarını belirten Başkan Kul,  "Gerek araçlarımızla, temizlik anlayışımızla çalışmalarımız devam ediyor. Aynı bölgede 5 bin metrekare alanda temizlik işleriyle ilgili şantiye inşaatına da başladık. Burada araç bakım ve onarımları yapılacak. Ayrıca şantiyede, çalışanlarımız için lokal gibi rahat zaman geçirebilecekleri mekanlar da yer alacak. Tüm bu çabamızın asıl amacı günü kurtarmanın ötesinde geleceği inşa etmek" diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.