Terme’ye Çevre Yolu ve Kavşak Müjdesi

Terme’ye Çevre Yolu ve Kavşak Müjdesi
Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret ederek Terme’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Terme çevre yolu projesinin 2015 yılında proje ihalesinin yapılacağını belirten Çetin, Terme ilçesinin en önemli karayolu sorunu olan kavşak projesi çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

MEMNUNİYET VERİCİ

Çevre yolunun Terme için önemli bir uygulama olduğunu belirten Terme Belediye Başkan Kul “Özellikle ağır tonajlı araçların şehir merkezini kullanmayacak olması şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak. Vatandaşlarımızın güvenliği için çevre yolu projemizi önemseyerek takip ettik, geldiğimiz noktada çalışmaların başlamış olması memnuniyet verici. İnşaallah en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine girer.’’ dedi

TRAFİK SORUNUNA NEŞTER VURACAK

Yeni kavşak projesinin Terme’nin trafik sorununa neşter vurarak bölgeye değer katacağını sözlerine ekleyen Başkan Şenol Kul “Uluslararası karayolu üzerinde yer alan kavşağın yarı çapının düşük olması nedeni ile tır ve otobüs gibi uzun araçlar hem dönmekte zorluk çekmekte hem de trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktadır. Mevcut hali ile tehlike arz eden bir durumda olan kavşağın nizami kavşak haline dönüşmesi ile birlikte ilçe trafiğinde büyük ölçüde rahatlama sağlanacaktır. İlçe emniyet müdürlüğü ve SGK gibi kamu binalarının kavşak çevresinde yer almaları sorunun çözülmesi noktasında önem arz etmekte idi. Ziyaret ve bilgilendirmelerinden dolayı Bölge Müdürümüze teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı

Başkan Kul ve Bölge Müdürü Çetin  ilçenin hava fotoğrafları ve karayolu haritaları üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Yaptıkları çalışmalarda belediyeler ile birlikte hareket ettiklerine vurgu yapan Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin Terme ilçesinde planlanan yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.