TERMESPOR'A GALİBİYET PRİMİ

TERMESPOR'A GALİBİYET PRİMİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Termespor bugün oynayacağı Osmancıkspor müsabakasını kazanması halinde 5000 lira prim belirlendi.

5000 TL OLARAK BELİRLENDİ
Termespor bugün deplasmanda Çorum'da Osmancıkspor'a konuk olacak. Termespor'a ise Terme'den destek yağmaya devam ediyor. Ligde istediği çıkışı yakalayamayan Termespor bugün deplasmanda konuk olacağı Osmancıkspor maçında galibiyet arıyacak. Zorlu karşılaşma saat 13.30'da başlayacak ve müsabakayı hakem Sertaç Uzun yönetecek. Hakem Sertaç Uzun'un yardımcıları ise Zafer Gayretli ve Metin Can Tosunoğlu olacak. Termespor ligde 5 puan ile 12'nci sırada yer alıyor.

ULAŞIM GİDERLERİNİ EKMEKCİ KARŞILAYACAK
Termespor'a bu zorlu karşılaşmada Tunç Güvenoğlu galibiyet primini ise 5000 TL olarak belirledi. Aryıca Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekci ise Osmancıkspor deplasmanı için ulaşım giderlerini karşıyalayacak. Termespor Başkanı Hüseyin Kambur Güvenoğlu'na ve Ekmekci'ye ayrı ayrı teşekkür etti. Sarı Siyahlıların Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, Osmancıkspor ile oynayacağımız maç öncesi galibiyet primi olarak 5000 TL açıklayan Tunç Oğlu'na teşekkür ediyoruz.Yarın Çorum da oynayacağımız Osmancıkspor deplesman ulaşım giderini karşılayan başkanımıza Her zaman bizlere destek olmasından ötürü Termespor kulübü başkanı olarak Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.