TERMESPOR İÇ TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

TERMESPOR İÇ TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR
Termespor'un geçen sezon en değerli oyuncularından olan, Termeli Ahmet Acar yapılan görüşmelerin ardından 1 seneliğine Sarı-Siyahlı takım için imza attı.Termespor'da bir başka iç transfer ise Mert Çakır ve Sönmez Yıldırım oldu

9 KEZ RAKİP FİLELERİ SARSTI
Termespor Başkanı Hüseyin Kambur'un yaptığı görüşmeler sonunda Acar'ın takımda kalması sağlandı. Geçen sezon gösterdiği performansı ile Termespor taraftarlarının sevgisini kazanan Ahmet 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 13 Temmuz 1988 Terme doğumlu olan başarılı golcü uzun yıllar Termespor forması giydikten sonra Ünyespor,Çarşambaspor,1926 Bulancakspor formalarını giymişti ve geçtiğimiz sezon 5 sezonluk aradan sonra Termespor'a dönmüştü ve takımıyla 26 maçta görev alarak 9 gol kaydetmişti.


TERMESPOR'DA MUTLUYUZ
Termespor'da bir başka iç transfer ise Mert Çakır ve Sönmez Yıldırım oldu. Gösterdikleri performans ile Termespor'da kalmayı başaran 2 futbolcu Termespor'da mutlu olduklarını dile getirdi. Geçen senenin yıldızlarından olan Mert Çakır ve Sönmez Yıldırım imzaları atarak, "Takımımızda mutluyuz Termespor'a gönül bağımız var bizler Termesporu Termespor camiasında bizi seviyor" dedi. Mert ve Sönmez'in transferin de Termeli iş adamı İbrahim Özcan,  Termespor yönetimine maddi destekte bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.