TERMESPOR HIZ KESMİYOR

TERMESPOR HIZ KESMİYOR
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta yer alan Termespor konuk ettiği Yeni Amasyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başararak hedefindenki 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Sarı Siyahlılar aldığı galibiyetten sonra puanını 44'e çıkararak 4'üncü sıraya yükselmeyi başardı.

İLK YARI HIZL BAŞLADI
Samsun temsicilerinden Termespor konuk ettiği Yeni Amasyaspor'a karşı ilk yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Termespor geliştirdiği sağlı sollu ataklarla rakip Yeni Amasyaspor defansını yıpratmayı başardı. Hırs ve azimle mücadele eden Sarı Siyahlılar dakika 35'te Ahmet Acar'ın düzgün vuruşu sonrasında öne geçmeyi başararak durumu 1-0 taşıdı. Termespor bulduğu golden sonra üst üste ataklar geliştirmesine rağmen aradığı 2'inci golü ilk yarıda bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Termespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

TERMESPOR İSTEDEĞİ SONUCA ULAŞTI
Kendi evinde oynamanın ve skorun güvencini arkasına kalan Termespor ikinci yarıda da tepmoyu arttırdı. Sarı Siyahlılar rakip Yeni Amasyaspor karşısında geliştirdiği tehkileli ataklar neticesinde dakika  75'de Emrah Sağıroğlu'nun muhteşem vuruşu sonrasında durumu 2-0 getirdi. Termespor bulduğu ikinci golden sonra tamamen rahatladı ve oyunu rölantiye aldı. Sarı Siyahlılar defansa kapanarak skorun da vermiş olduğu üstünlükle 3 puana oynadı ve galibiyete ulaşmayı başardı. Karşılaşmasının sonucunda Termespor konuk ettiği Yeni Amasyaspor karşısında 2-0 galip gelmeyi başardı. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.