'TERMENİN POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKACAK'

'TERMENİN POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKACAK'
Göreve seçilmesinin ardından ilk meclis toplantısını yöneten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim derdimiz ve aşkımız Terme’dir. Görevi devralır almaz, bu hedef doğrultusunda kolları sıvadık” dedi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinin ardından; başkanlık koltuğuna oturan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç yönetiminde, yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı açılış-yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Ardından gündem maddelerine geçildi.

4.JPG

İKTİDAR MUHALEFET AYRIMI YAPMADAN
Terme Belediye meclisinin, farklı partilerden birbirinden değerli, meslek sahibi ve kaliteli meclis üyelerinin oluşturduğuna dikkati çeken Başkan Kılıç, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerde bizleri bu makama layık gören Termeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Terme Belediyesinin kuruluşundan günümüze kadar görev yapan Belediye Başkanlarımızdan hayatta olanlara sağlık, ahirete intikal edenlere rahmet diliyorum. İktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan kentimiz ve hemşerilerimiz için ne yapabiliriz noktasında gayret içinde olacağız. Mutlaka bakış açılarımızda farklılık vardır. Bu doğaldır. Ama konu Terme ise Terme’nin menfaati ise biz o menfaat doğrultusunda aynı hedefte aynı noktada buluşabileceğimize inanıyorum. İnşallah biz de 5 yıllık dönemi dolu dolu geçiririz” dedi.

TERME ORTAK DEĞERİMİZ
Yeni dönemde vatandaşın hayatını kolaylaştıran bir sistem kurma gayreti içerisinde olacaklarına vurgu yapan Başkan Kılıç, “Terme hepimizin ortak değeri. Bugüne kadar siyaset yapıldı. Artık Terme’nin geleceğini konuşacağız. Seçim döneminde gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda nasıl ortak akıl, şeffaf yönetim, istişare içinde bir yönetim sözü verdiysek, bu istikamet üzerine hep birlikte 5 yıl boyunca kentimize hizmet vereceğiz. Amacımız bu yeni dönemde Terme’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak. Şimdiden rabbim yardımcımız olsun, doğru yoldan Allah bizi ayırmasın.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.