TERME'NİN BURSA ÇIKARMASI

TERME'NİN BURSA ÇIKARMASI
Samsun'un Terme İlçesi, yarın Bursa'da başlayacak ve 4 gün sürecek Samsun Tanıtım Günleri'ndeki yerini alacak

Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde 04-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek. Samsun Tanıtım Günleri'nde yer alacak Terme Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen etkinliği ziyaret edenler Terme standında yörenin eşsiz güzelliklerini, ilçede yaşanan büyük değişimi görme imkanı bulacak.

PİRİNÇ, PİDE, FINDIK

Bursa Samsun Tanıtım Günleri ile ilgili son durumu değerlendiren Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Selçuk, "Müdürlüğümüz bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarla Bursa’da ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ekip halinde, yaptığımız her çalışmayı ince eleyip sık dokuduk. Hazırlıkların perde arkasında birçok arkadaşımız özveri ile çalıştı. Katılımcılarımızın konaklamasından tanıtım materyallerinin hazırlanmasına varıncaya dek birçok önemli çalışmayı el birliği ile son noktaya getirdik. Tanıtım Günleri'ni ilçemizin yerel ürünlerini markaya dönüştürüp tüketici ile buluşturmayı sağlayan bir fırsat olarak görüyoruz. Terme’mize ait  pide, pirinç, fındık, siyah pirinç ve diğer tarımsal ürünlerin ticari değer kazanması acısından da bu etkinliğin faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

BAŞKAN KUL'DAN KATILIM ÇAĞRISI

Tüm Samsunluları tanıtım gününe beklediklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise, "Ülkemizin neresinde bir turizm etkinliği varsa Terme’yi oraya taşıyoruz. Belki geçmişte ilçemizin tanıtılması konusunda çok zaman kaybettik. O yüzden kaybettiğimiz bu zamanı bu tür etkinliklerle çok iyi şekilde değerlendirerek telafi etmek istiyoruz. Buradaki amacımız da Terme’nin tanıtılmasına katkı sağlamak" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.