TERME'DEN DAVET VAR!

TERME'DEN DAVET VAR!
Soğuk kış aylarının sona erdiği, baharın karşılandığı Hıdrellez Şenlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da onbinlerce kişiyi Terme’de buluşturmaya hazırlanıyor.

Doğanın canlanmasının habercisi olan ve dileklerin yerine geldiğine inanılan "Hıdırellez" ateşi 4-5 Mayıs'ta sakarlı merası'nda 23. kez yine yanacak.

3-058.jpg

PROGRAM BELLİ OLDU
Terme'de önemli bir turizm destinasyonu haline gelen Terme Sakarlı Hıdırellez Şenlikleri kutlama programı belli oldu. Programa göre kutlamalara, 4 Mayıs Cumartesi günü geleneksel at yarışlarıyla başlanacak. Aynı günün akşamı Karadeniz müziğinin sevilen sesi Recebim konseri ile devam edilecek ve 5 Mayıs Pazar günü ise yağlı güreşler yapılacak.

15-006.jpg

TERME’YE BEKLİYORUZ
Tüm Türkiye'yi baharı Terme'de karşılamaya davet eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, " Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez Şenlikleri'ne 23.kez ev sahipliği yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yurt içi ve dışından her yıl on binlerce kişinin katıldığı şenliklerimizde baharı karşılayacağız. Bahar heyecan getirir, mutluluk getirir. Bu mutluluğu, tüm halkımızla paylaşmak için herkesi 4-5 Mayıs tarihlerinde ilçemize bekliyoruz" dedi.

21.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.