Terme'de yeni yollar yüz güldürdü

Terme'de yeni yollar yüz güldürdü

Samsun'un Terme İlçesi'nde özellikle kırsal alandaki yol yapım çalışmaları vatandaşı memnun etti. Bağsaray Mahallesi sakinleri, yeni yapılan yolları için kurban keserek belediyeye teşekkür etti. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “vatandaşın gözünü boyayacak değil, nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretiyoruz” dedi.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul Bağsaray mahallesinde yeni yapılan beton yolların yapım çalışmalarını teknik ekibi ile birlikte inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kul’a mahalle muhtarı Kazım Zorlu, belediye meclis üyesi Recep Ertan ve mahalle halkıda eşlik etti.

Bağsaray Mahallesi Muhtarı Kazım Zorlu, mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirip kurban kesti. Mahalle halkı adına Başkan Şenol Kul’a teşekkür etti.

‘YAYA OLARAK DAHİ YÜRÜYEMİYORDUK’

Terme için gerçekten bu güne kadar yapılmayan hizmetlerin Terme Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Muhtar Zorlu “Başkanımız Şenol Kul mahallemizde hayal dahi edemediğimiz hizmetler yapıyor. Yollarda bırakın araçları yaya olarak dahi yürümekte zorlanırken yeni yollarımıza kavuşuyoruz. Bu anlamda Bağsaray Halkı’nın Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a ve belediye çalışanlarına  şükranları var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HALKIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK ÖDÜL

Günü değil geleceği düşünen ve kurtaran bir Belediyecilik anlayışıyla çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kul “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Dutluk, Altunlu ve Hüseyinmescit mahallelerimizde planladığımız beton yol çalışmalarını tamamlayarak Bağsaray mahallemizdeki çalışmalara başladık. Yeni beton ve parke yollarla mahallelerimizi sağlıklı yollar ile birbirine bağlıyoruz. Halkımızın yüzünün güldüğünü görmek en büyük ödülümüz. Terme’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.