Terme’de ramazan sokağı ilgi odağı oldu

Terme’de ramazan sokağı ilgi odağı oldu

 

Terme ırmak boyunda bu yıl ilk defa oluşturulan ramazan sokağı vatandaşların ilgi odağı oldu. Ramazan sokağının açılış kurdelesini kesen belediye başkanı Şenol Kul, “11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve tüm güzellikleriyle yaşanabilmesi için oluşturulan Ramazan Sokağı’nda amacımız kültür ve maneviyat ağırlıklı etkinlikler gerçekleştirmek” dedi.

Terme Belediyesi tarafından Ramazan'a özel olarak hazırlanan Ramazan Sokağı, düzenlenen törenle açıldı. Terme ırmak boyuna kurulan ve Ramazan ayı boyunca kültür ve maneviyat ağırlıklı programlarla Terme halkına hizmet verecek olan Ramazan Sokağı'nın açılışına ilgi büyüktü.
 
‘HER TÜRLÜ ETKİNLİK’
Akşam namazı sonrası gerçekleştirilecek olan Ramazan Sokağı etkinliklerinde Kur´an-ı Kerim ziyafetleri, sema gösterileri, sohbet ve söyleşilerin yanı sıra şiir dinletileri, tasavvuf musikisi konserleri ile tiyatro, oyunlu yarışmalar, konser ve stand-up gösterileri yer alacak. Sokakta hediyelik eşya, şerbetçiler, tatlıcılar, çay ocakları, oyuncakçı ve yöresel lezzetlerin olduğu dükkanlar bulunuyor.

‘TERME EN İYİSİNE LAYIK’
“Ramazan Sokağı” açılışında davetlilere hitap eden Belediye Başkanı Şenol Kul,” Terme’miz her şeyin en iyisine layık. Ramazan Sokağının tüm Terme halkına hayırlı olmasını diliyorum. Terme’de ilk defa gerçekleşen Ramazan sokağında halkımızın mutlu ve güzel zamanlar geçirmesini temenni ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve tüm güzellikleriyle yaşanabilmesi için oluşturulan Ramazan Sokağı’nda amacımız kültür ve maneviyat ağırlıklı etkinlikler gerçekleştirmek” şeklinde konuştu. 

‘ESNAFLARI ZİYARET ETTİ’
Daha sonra Ramazan Sokağında yer alan dükkanları tek tek gezen Belediye Başkanı Kul, esnaflar ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kul, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı ve güzel alışverişler dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.