Terme’de Ramazan etkinlikleri hız kesmiyor

Terme’de Ramazan etkinlikleri hız kesmiyor
Terme Belediyesi Ramazan Sokağı, Ramazan ayının ruhunu her haliyle yaşatarak ilçeye renk kattı. Terme ırmak boyunda yer alan Ramazan Sokağı her gün binlerce vatandaş tarafından ziyaret ediliyor.

Terme Belediyesi'nin bu yıl 1’nci kez düzenlediği Ramazan etkinlikleri birbirinden güzel gösteri ve programlarla sürüyor. Terme Ramazan sokağı’nda, 18 Haziran Pazar günü Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Klasik Türk Müziği korosu ses ve saz sanatçılarından oluşan ekip tarafından tasavvuf müziği eşliğinde sema gösterisi sunulacak.

MUTLU VE GURURLUYUM

Ekipte yer alan ve gurubun ilçeye gelmesinde katkılar sunan, Terme’li Klasik Türk Müziği Korosu Devlet Sanatçısı Ertuğrul Sevindik doğup büyüdüğü ilçesinde yapacağı etkinlik için mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Ramazan Sokağı etkinlik alanında bulunmaktan bir Terme’li olarak çok mutlu olacağım. Terme’de ilk defa böyle bir etkinlik yapılması beni çok heyecanlandırdı” dedi.

AYRI BİR TAT VERDİ

Terme Ramazan Sokağı’nın mübarek ramazan ayın manevi atmosferine önemli katkılar yaptığına değinen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,” Ramazan sokağımız vesilesiyle Ramazan ayı Terme’de artık çok daha anlamlı ve güzel geçiyor. Halkımızın sokağa ilgisi de bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Rabbim ; birliğimize, dirliğimize, dostluk ve kardeşliğimize zeval vermesin. Terme’li hemşerimiz Devlet Sanatçısı Ertuğrul Sevindik’inde yer aldığı Pazar gecesi yapılacak olan ve ilçemize ayrı bir renk katacak etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.