TERME'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

TERME'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı’nda Ramazan çarşısı açılarak ramazan etkinlikleri başladı.

Terme Belediyesi, ilçede Ramazan ayının en güzel şekilde yaşanması için Kültür ve Sanat Sokağı’nda Ramazan çarşısı açarak ramazan etkinliklerine başladı. İlk akşamdan itibaren etkinliklere yoğun ilgi gösteren yüzlerce kişi Kültür ve Sanat Sokağı’na akın etti. Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde Kur´an-ı Kerim ziyafetleri, sema gösterileri, sohbet ve söyleşilerin yanı sıra tiyatro, oyunlu yarışmalar, yer alacak.

9-012.jpg

BİRLİK VESİLESİ
Kültür ve Sanat sokağında vatandaş ve esnafları ziyaret ederek Termeliler ile bir araya gelen ve Ramazan etkinliklerinin toplumda sosyal kaynaşmayı ve dostlukları artırdığına dikkati çeken Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Ramazan etkinlikleri kültürümüzün çok önemli bir parçasıdır. Mübarek Ramazan ayında bir yandan oruç ibadetimizi yerine getirirken diğer yandan dostlukları artıracak bu etkinliklerin düzenlenmesini belediye olarak çok önemsiyoruz. Ben bu vesileyle bu etkinliklere katılım gösteren bütün vatandaşlarımıza, ekibimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, Tüm hemşehrilerimizi, Ramazan ayının güzelliklerini yaşamak için, Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağına bekliyoruz.” dedi.

2-080.jpg

ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETLERİ
Ramazan ayı boyunca çat kapı iftar sofralarına konuk olarak Termeliler ile aynı sofrayı paylaşacağını ve bu ziyaretlere başladığını da belirten Belediye Başkanı Kılıç, “Ramazan ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayı. Bu ayda mümkün olduğunca her kesimden vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların sofralarını paylaşırken, sıkıntıları, üzüntüleri ve neşelerine de ortak olacağız. Çat kapı iftar başladık ve devam edecek. Bizleri sofralarında kabul eden, kapılarını açan ailemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin.” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.