TERMEDE KATLİAM GİBİ KAZA : 6 ÖLÜ 4 YARALI

TERMEDE KATLİAM GİBİ KAZA : 6 ÖLÜ 4 YARALI
Terme İlçesi Sakarlı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yanarak feci şekilde can verirken 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ordu istikametinden Samsun istikametine giden Ahmet Bodur yönetimindeki 34 VL 3941 plakalı otomobil Sakarlı mevkiinde bir aracı
geçmek istediği anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil daha sonra karşı yoldan gelen İmdat Akgül idaresindeki 52 EP 392 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölünerek otomobilin LPG tankının bir anda patlaması sonucu yangın çıktı. Kaza sonrası aniden çıkan otomobili ve minibüsü bir anda alevler aldı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ahmet Bodur hayatını kaybederken çıkan yangında minibüs içerisinde bulunan aynı aileden Emine Akgül, Şehri Akgül, Soner Akgül, Caner Akgül ve 7 aylık olduğu tahmin edilen Yusuf Akgül yanarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralan Minibüs sürücüsü İmdat Akgül, Songül Akgül, Ali Akgül ve Yücel Akgül olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Durumu Ağır olan İmdat Akgül Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Minibüsü içinde bulunan ailenin Erzincan'da asker olan akrabalarını ziyarete gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum