Terme’de Halk Meydanı Boş Bırakmıyor

Terme’de Halk Meydanı Boş Bırakmıyor
15 Temmuz tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepkiler tüm yurtta olduğu gibi Samsun'un Terme ilçesinde de devam ediyor

15 Temmuz tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepkiler tüm yurtta olduğu gibi Samsun'un Terme ilçesinde de devam ediyor. Terme’de her gece binler sokağa çıkarak darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine devam ediyor.

Darbe girişimine karşı meydanları dolduran vatandaşlar, Türkiye genelinde olduğu gibi Terme’de de ellerinde Türk Bayraklarıyla vatanına, milletine sahip çıkmaya devam ediyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’da 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Terme’lilerle birlikte Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutuyor.

AKŞAM NAMAZINDAN SABAH NAMAZINA KADAR NÖBET

Akşam namazından sonra Terme Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce vatandaş, 7 gündür darbe girişimine karşı sabahlıyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 15 Temmuz Demokrasi Bayramına sahip çıkmak için Milli irade ile birlikte Terme meydanlarında nöbet tutuyor. Hem birey olarak hem de Belediye Başkanı olarak, halkın sürekli yanında olan ve halkın bu onurlu nöbetinde vatandaşlarla yakından ilgilenip milli beraberliği sağlamaya devam ediyor.

ANI DEFTERİ

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı ise Cumhuriyet Meydanı’nda darbe girişimiyle ilgili anı defteri uygulaması başlattı. Terme Kaymakamı İlyas Gün’de Terme’lilerle birlikte,  AK Parti İlçe Başkanlığı’nın açtığı anı defterine 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.