Terme’de Doğalgaz Çalışmaları

Terme’de Doğalgaz Çalışmaları
Samsun’un Terme ilçesinde doğalgaz çalışmaları son hızıyla devam ediyor

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un girişimleriyle ilçe genelinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin birçok bölgesinde çalışmalar son aşamaya gelirken hat döşenen cadde ve sokaklara gaz verilerek vatandaşlar artık doğalgazı rahatlıkla kullanabiliyor.

Şirket yetkililerinden yapılan açıklamada “ AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. olarak Terme ilçesinde sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları hiç durmadan devam etmektedir. Şehrin iki önemli caddesi olan Atatürk ve Çarşamba caddelerinde yapılan yol çalışmaları öncesi bütün çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız Fenk ve Çay mahallelerinde devam edecektir” denildi.

“DOĞALGAZLA YAŞAM KALİTEMİZ ARTACAK”

Kentlerin gelecekteki görünümleri ve insanların yaşam kalitelerinin bugün alınan kararlarla şekillendiğini ifade eden Belediye Başkanı Şenol Kul; “Hem dünyada hem de ülkemizde doğalgaza geçen kentlerin yaşam kalitelerinde gözle görünür bir artış yaşanmaktadır. Dünya’da gelişmişlik göstergelerinden biri kabul edilen doğalgaz kullanımı, günümüzün belki de en büyük global sorunlarından biri olan çevre kirliliğinin önüne geçen, “temiz ve çevreye duyarlı” bir enerji olarak öne çıkmaktadır. Çevrenin yanı sıra ekonomiye sağladığı katkıları göz önünde bulundurduğumuzda, akılcı, sağduyulu, gelecek nesilleri düşünen bireyler olarak bizlerin, doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılmasını sağlamamız gerekmektedir. Bu çerçevede çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

2 BİN ABONE

Kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde Terme’de 2 bine yakın abonenin doğalgaz konforundan faydalanmaya başladığını söyleyen Başkan Kul “İlçemizde gerçekleştirilen çalışmalar ile 5 bin konut doğalgaz kullanabilecek aşamaya geldi. Halkımız doğalgaz konusunda çok istekli. Bu durumda bizi mutlu ediyor. Terme adım adım marka kent olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.