TERME'DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

TERME'DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
AK Parti Terme İlçe Başkanlığı 61. İlçe Danışma toplantısı yapıldı.

Kul: Davamız Hizmet Davası

AK Parti Terme 61. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hizmetleri götürürken belli bir adalet çizgisi içerisinde götürüyoruz. Amacımız bu şehrin her köşesine hizmet etmek. Bizim davamız koltuk davası değil hizmet davasıdır." dedi.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı 61. İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan ve Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç’ın konuşması ile başlayan toplantıya AK Parti Samsun eski Milletvekili Mehmet Kurt, Belediye Başkanı Şenol Kul, parti yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısında Terme Belediyesi'nin faaliyetleri ve kamuoyunun merak ettiği konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BELEDİYENİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Kul belediye olarak yaptığı çalışmaları görsel sunum eşliğinde teşkilat mensuplarıyla paylaştı. Belediyecilik hizmetlerini, katılımcı, sosyal ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Kul, belediyeciliğin her alanında yüksel performans sergilediklerini, halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyerek, başarıya koştuklarını ifade etti.

ASIL OLAN DAVADIR VE DAVAMIZ BÜYÜKTÜR

Kul AK Partililerin her şeyden önce bir hizmet adamı olduklarını ifade ederek  “Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki, asıl olan davadır ve davamız büyüktür. Biz bir davanın adamı olmanın ne kadar önemli olduğunu herkesten iyi biliyoruz. Bu ülke için, bu dava için bu yolda giderken biz ne kadar kürek çekersek çekelim dümen nereye dönüyorsa o gemi oraya gider. İşte o gemide kürekçi olmakta, tayfa olmakta, dümenci olmakta kutsaldır. Ama rotamız belli değilse nereye gidersek gidelim o hedefe ulaşamayız. 3 Kasım 2002 yılından bugüne kadar Türkiye'nin elde ettiği bütün başarıların mimarı hiç kuşkusuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Liderimizin önderliğinde oluşan bu kazanımları yine onun himayesinde hep birlikte çalışıp, geleceğe taşıyacağız” dedi.

DAHA İYİ KONUMDAYIZ, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hizmete geldikleri dönem ile Terme’nin bugününü karşılaştıran Belediye Başkanı Şenol Kul bugün dünden çok daha iyi konumda olduklarını ancak yarın daha iyi olmak için var güçleriyle çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Kul “Yapılan hiçbir iş tek başına olmuyor. Burada öncelikle bizlere bu hizmetkarlık görevini veren hemşehrilerimizin katkısı var, değerli belediye meclisi üyelerimizin katkısı var, mahalle temsilcilerimiz, belediye çalışanlarımız ve bütün vatandaşlarımızın katkısı var. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ve Başkan Kul’un sunumunun ardından partililer karşılıklı istişareler gerçekleştirerek toplantıya son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.